5 dolog, amit soha ne mondj gyerekes kolléganődnek!

Káoszmami

1.

Milyen karikásak a szemeid, nagyon rosszul nézel ki. 

Nos, igen, ez gyakran előfordul minden gyerekes emberrel, hogy a gyerek többször is felkelt éjszaka, úgyhogy ne csodálkozz, ha hulla fáradtan érkezek be a munkahelyre. Ilyenkor inkább kínálj meg egy kávéval, az nagyon sokat tud segíteni!

2.

Valami gond van a pajzsmirigyeddel? Annyira elhíztál! 

Rendes vagy, hogy így aggódsz miattam, de a pajzsmirigyemmel semmi baj nincs, csak imádok enni és nem jut idő sportolásra.

Valami gond van a pajzsmirigyeddel? Annyira elhíztál!

3.

Milyen rendezetlen, foltos a ruhád (és nem vagy valami csinos)! 

Köszi! Próbálj meg túlélni kiskosztümben egy szupergyors reggeliztetést, majd gyerekszállítást. Amúgy a kiskosztümökbe már nem férek bele, ezért inkább kényelmesen öltözködöm. Sokkal praktikusabb egy kényelmes cipőben rohangálni, mint tűsarkúban.  

4.

Már mész is? 

Igen, lejárt a munkaidőm, rohanok a gyerekekért. 5 perccel sem maradok tovább, mert már így is lelkiismeret furdalás gyötör, hogy az utolsók között vannak, akiket elhoznak az oviból/suliból.

5. 

Jó pihenést!

A legviccesebb mégis az, amikor a munkanap végén jó pihenéssel köszönnek el. Nekem az igazi meló ilyenkor kezdődik, a munkahelyre valójában pihenni járok. Nekem a munkahely az maga a paradicsom: nem kell 2 percenként valamiért felugrálnom, nem üvöltenek, röhögnek, zajonganak körülöttem a gyerekek, nem rendetlenkedik senki. Hosszú időn át belemélyedhetek egy feladatba, anélkül, hogy zavarnának, nekem ez maga a mennyország :-)

https://kaoszmami.blogstar.hu/./pages/kaoszmami/contents/blog/26385/pics/lead_800x600.jpg
 

A vacsora kérdés2016.02.15. 16:10

Jó lenne sportolni...2016.03.03. 09:40

Álomutazás2016.03.10. 11:50

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?